Hekwerken

~ diverse soorten en maten! ~


Hekwerk plaatsen is maatwerk. Voor particulieren is hekwerk doorgaans het visitekaartje van hun woning en dus is het wenselijk dat het niet alleen stevig is, maar ook mooi eruitziet en aansluit bij de woning. Voor bv. bedrijventerreinen is het juist vooral belangrijk dat het stevig en robuust is. Doordat wensen en mogelijkheden erg uiteenlopen zou het onoverzichtelijk worden om een overzicht te maken van alle mogelijke hekwerken. Echter, in feite is het plaatsen van alle soorten hekwerken mogelijk, in diverse kleuren en maten.  

 

Veiligheid en privacy

Naast het feit dat hekwerk op zich uw veiligheid en privacy al vergroot zijn er diverse mogelijkheden om deze behoeften extra te waarborgen. Denk hierbij aan het aanlassen van een puntenkam bovenop het hekwerk, prikkeldraad of het laten begroeien van het hekwerk met bv. hedera. Kijk bij de diverse soorten hekwerken voor meer informatie hieromtrent. 

 

Dubbelstaafmat hekwerk, spijlenhekwerk, gaashekwerk...

...zegt het u allemaal niet zoveel? Dat is begrijpelijk. Er bestaan diverse soorten en modellen hekwerk. Om u te helpen in het maken van een geschikte keuze lichten we de meest gangbare soorten en modellen hekwerk toe. Klik hiervoor op onderstaande buttons.

Heeft u toch graag extra advies? Aarzel dan zeker niet om te bellen, mailen of neem contact op middels het contactformulier. Hetzelfde geldt uiteraard wanneer u precies weet wat u wilt en graag een vrijblijvende offerte ontvangt!

 

Weet u precies welk model hekwerk u wilt, maar ziet u het betreffende design niet in het overzicht terug? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en dan komen we er ongetwijfeld uit.