Alumi poorten 

∞ modern én tijdloos ∞


Voor diegene die iets anders wilt dan anderen, iets speciaals, maar niet zoveel heeft met sierpoorten zijn er de moderne, lichtere Alumi poorten. De Alumi selectie bestaat uit een stalen frame met aluminium lamellen voorzien van een structuurcoating wat zorgt voor een moderne en enigszins robuuste, doch stijlvolle uitstraling. De Alumi poorten zijn weliswaar iets duurder dan de gemiddelde poort, maar daar krijgt u ook zeker iets voor terug!

Waarom kiezen voor een modius poort?  Alumi poorten...

...hebben een stijlvolle uitstraling

...zijn bijna allemaal (deels) zichtdicht

...voegen waarde toe aan uw woning

...zijn lichter dan een stalen poort

...zijn te automatiseren

Op deze pagina vindt u:


MODELLEN ALUMI POORTEN


Alumi Mercurius V100

                Flofence' keuze √

Een lijn die met een serieuze opmars bezig is, is de Alumi lijn. De poorten in deze lijn onderscheiden zich van andere draaipoorten, doordat zij van aluminium zijn gemaakt en voorzien van een structuurcoating. Dit zorgt voor een wat ruwer oppervlak wat voor een robuuste, modieuze uitstraling zorgt. 

Wat deze lijn ook geliefd maakt is dat er een aantal modellen tussen zitten die bijna tot geheel doorkijkdicht zijn. 

 

De hier genoemde modellen zijn tevens beschikbaar als vrijdragende enkele schuifpoort en geschikt voor doorgangen van 300 tot 700 cm, in de hoogtes: 150-180-200 cm.

Tiranius, Crucis, Cura en Pluto


Alumi Mercurius H200

Alumi Mercurius H40

Alumi Mercurius V60

Alumi Cura 

Alumi Pluto

Alumi Tiranius H60 

Alumi Tiranius V60

Alumi Crusis V60

Alumi Crusis H100

SPECIFICATIES ALUMI POORTEN

(Klik op de afbeelding om te vergroten)


Standaard RAL-kleuren (iedere RAL-kleur is mogelijk)

180° graden Mammoth scharnier

Locinox invalslot

Structuurcoating

Vraag nu uw offerte aan!

DUURZAAM HEKWERK DOOR COATING

De Alumi poorten worden verzinkt om roesten en corrosie door weersomstandigheden tegen te gaan. Vervolgens kan het worden gecoat in de gewenste RAL-kleur.  Naast de standaard RAL- kleuren is het ook mogelijk het hekwerk te laten coaten in een door u gewenste RAL-kleur, zodat het hekwerk beter past bij de uitstraling van uw woning of pand.

Naast kleur zorgt coaten voor een gladde afwerking en een extra beschermlaag. Het resultaat is een duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij dubbelstaafmathekwerk. 

Let op: bij de Modius poorten wordt gebruik gemaakt van een structuurcoating. Hierdoor ontstaat geen gladde afwerking, maar een afwerking met reliëf. 


VEILIGHEID EN PRIVACY


Als het om privacy gaat zit u met de Alumi lijn helemaal goed. Op de Cura en Pluto na, hebben de poorten tussen de 50 en 100% zichtbeperking, afhankelijk van het gekozen model. Tevens kan er tussen de poort en poortpaal een anti-doorkijkstrip en/of hoekprofiel worden aangebracht, zodat er op geen enkele manier via de poort naar binnen kan worden gekeken. 

Ten behoeve van uw veiligheid zijn alle Alumi poorten voorzien van het sterke, inbraakwerende Locinox hang- en sluitwerk. Het hybride Locinox slot maakt het uit elkaar trekken van de sluitvleugel en paal onmogelijk