Gaashekwerk  

 ~ budgetproof hekwerk! ~


Gaashekwerk, ook wel harmonicagaas genoemd, wordt gemaakt van verzinkte stalen draden voorzien van een duurzame plastic coating in de gewenste RAL-kleur. Na het spannen van het gaas ontstaat een ruitjespatroon (mazen). Doordat gaashekwerk relatief goedkoop is wordt het vaak gebruikt voor het afzetten van grote gebieden, zoals weilanden en tuinen.

Waarom gaashekwerk kiezen? Gaashekwerk...

...is uiterst geschikt als omheining voor bv. weilanden

...kan worden voorzien van overklimbeveiliging

... is uiterst geschikt voor glooiend terrein

...is relatief betaalbaar hekwerk

 

Op deze pagina vindt u: 


GAASHEKWERK


Gaashekwerk

Gaashekwerk, ook wel harmonicagaas genoemd, zie je vaak rondom weilanden en tuinen (in woonwijken) staan.   

'Betaalbaar' betekent niet dat het lelijk of van slechte kwaliteit is. Gaashekwerk is stevig hekwerk en zeer geschikt om vee of huisdieren op het terrein te houden. 

Het gaas wordt gemaakt van verzinkte stalen draden die worden voorzien van een duurzame plastic coating in de gewenste RAL-kleur (zie onderstaande foto). Na het spannen van het gaas ontstaat een ruitjespatroon (mazen). 

Heeft u last van bv. konijnen? Dan kan ervoor worden gekozen om aan de onderste 50 cm konijnengaas te bevestigen. In tegenstelling tot harmonicagaas zijn de mazen hiervan kleiner en wordt dit gaas ingegraven in de grond.  Zo kan ongedierte er niet doorheen of onderdoor.

SPECIFICATIES GAASHEKWERK

(Klik op de afbeelding om te vergroten)


Standaard RAL-kleuren (iedere RAL-kleur is mogelijk)

HQ-gecoate doorvoerkop

Afdekdoppen

Puntdraadhouder

DUURZAAM HEKWERK DOOR COATING


Gaashekwerk wordt verzinkt om roesten en corrosie door weersomstandigheden tegen te gaan. Vervolgens kan het worden gecoat in de gewenste RAL-kleur. De mazen worden voorzien van een duurzame plastic coating. Naast de standaard RAL- kleuren is het ook mogelijk het hekwerk te laten coaten in een door u gewenste RAL-kleur, zodat het hekwerk beter past bij de uitstraling van uw woning of pand.

Naast kleur zorgt coaten voor een gladde afwerking en een extra beschermlaag. Het resultaat is een duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij gaashekwerk.

Vraag nu uw offerte aan!


VEILIGHEID EN PRIVACY


Gaashekwerk is leverbaar tot een hoogte van 3 meter. Om extra veiligheid te waarborgen kan het harmonicagaas aan de bovenkant worden voorzien van prikkeldraad, welke wordt bevestigd aan aluminium puntdraadhouders. Dit bemoeilijkt het overklimmen.

Ten behoeve van uw privacy kan ervoor worden gekozen om gaashekwerk te laten begroeien met bijvoorbeeld klimop of te bekleden met een anti-inkijkdoek.