Draaipoorten 

∞ voor een Koninklijke oprit 


Ooit weleens voor een openslaande dubbele draaipoort gestaan? Dan herkent u vast het welkome en tikkeltje magische gevoel bij het betreden van de oprit. Gunt u uw bezoek hetzelfde gevoel? Overweeg dan zeker eens een (dubbele) draaipoort! Verkrijgbaar in uiteenlopende modellen, dus grote kans dat er iets voor u tussen zit.

Waarom kiezen voor een draaipoort? Een draaipoort..

...verfraait de oprit en het huis
...zorgt voor een sfeervolle entree
...is geschikt voor zowel smalle als brede doorgangen
...is te automatiseren, in tegenstelling tot een tuinpoort
...is verkrijgbaar in zowel stalen als aluminium uitvoering

Op deze pagina vindt u: 


Modellen draaipoorten


Orion dubbele draaipoort

                Flofence' keuze √

Flofence levert diverse modellen draaipoorten. De poort die u hiernaast ziet afgebeeld wordt het meest gekozen door particuliere klanten. Dit model kenmerkt zich door de ronde doorgestoken spijlen. 

Er is echter vele kanten op te gaan met draaipoorten. Zo zijn ze er met ronde of vierkante spijlen, doorgestoken of niet doorgestoken, speels gemonteerde ronde spijlen of een vulling van dubbelstaafmat (met 5x20 cm mazen). 

Bekijk hieronder de overige modellen en klik hier voor de specificaties ervan en de verschillen ertussen.

Wilt u graag iets nóg specialer? Kijk dan eens bij onze aluminium Alumi draaipoorten.

 

Vesta, Mykadoo, Dubbelstaafmat, Arena en Tyro


                                        Vesta 

Mykadoo

      Dubbelstaafmat

Arena

                           Tyro

SPECIFICATIES MODELLEN DRAAIPOORTEN

(klik op afbeelding om te vergroten)


Standaard RAL-kleuren (iedere RAL-kleur is mogelijk)

Muurplaatscharnier

Puntenkam

 

90 en 180 graden scharnieren

Vraag nu uw offerte aan!

DUURZAAM HEKWERK DOOR COATING


De Alumi poorten worden verzinkt om roesten en corrosie door weersomstandigheden tegen te gaan. Vervolgens kan het worden gecoat in de gewenste RAL-kleur.  Naast de standaard RAL- kleuren is het ook mogelijk het hekwerk te laten coaten in een door u gewenste RAL-kleur, zodat het hekwerk beter past bij de uitstraling van uw woning of pand.

Naast kleur zorgt coaten voor een gladde afwerking en een extra beschermlaag. Het resultaat is een duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij dubbelstaafmathekwerk. 

 


VEILIGHEID EN PRIVACY


Zit u graag uit het zicht? Dan is een draaipoort van dubbelstaafmat een goede keuze. Deze matten kunnen namelijk worden ingeweven met een kunststof vlechtband (Polywave genaamd). Is een dubbelstaafmat poort niet helemaal naar uw smaak, maar wilt u wel graag een dichte poort? Kijk dan eens bij onze Alumi poorten. Deze zijn bijna allemaal voor 50-100% zichtdicht

Om uw veiligheid te waarborgen worden alle poorten voorzien van  Locinox hang- en sluitwerk. Dit zijn uiterst stevige en kwalitatieve sloten, welke niet zomaar zijn open te breken. Tevens kunnen een aantal modellen worden voorzien van een puntenkam, dienend als overklimbeveiliging.