Spijlenhekwerk

∞ áltijd een goede keuze! ∞ 


Spijlenhekwerk - misschien wel de meest bekende hekwerkvariant - bestaat uit verticale ronde of vierkante stalen spijlen. De spijlen zijn door zowel een onder- als bovenligger gestoken voor een solide hekwerk. Dit maakt dan ook dat spijlenhekwerk veelal wordt gebruikt voor het afsluiten van bedrijventerreinen, al kiezen particulieren die net dat beetje extra willen er ook steeds vaker voor.

Waarom voor spijlenhekwerk kiezen? Spijlenhekwerk...

...is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven

...is robuust, maar stijlvol hekwerk

...Mykadoo is zeer kindvriendelijk

...dient als inbraakpreventie

...is er in diverse modellen

...is tijdloos 

 

 

Op deze pagina vindt u: 


MODELLEN SPIJLENHEKWERK


Spijlenhekwerk Orion 

                Flofence' keuze √

Spijlenhekwerk is robuust, doch stijlvol hekwerk. Om deze reden kom je deze soort vaak tegen op industrieterreinen en rondom bedrijfspanden. 

Met spijlenhekwerk is vele kanten op te gaan: qua vorm (rond of vierkant), qua plaatsing (recht, speels of gedraaid) en qua opbouw (doorgestoken spijlen of niet). Hierdoor is de kans groot dat er iets voor u tussen zit.

Arena is het meest robuuste model. Doordat de vierkante spijlen 45 graden gedraaid in de koker zijn gestoken zorgt dit voor zeer solide hekwerk. 

 

Kik hier voor de overige specificaties en verschillen tussen de modellen.

 

Arena, Tyro, Vesta en Mykadoo

Onderstaand vindt u respectievelijk spijlenhekwerk met vierkant gedraaide, ronde rechte, vierkante rechte en ronde speelse spijlen. 

Spijlenhekwerk Arena

Spijlenhekwerk Vesta

Spijlenhekwerk Tyro

Spijlenhekwerk Mykadoo

SPECIFICATIES MODELLEN SPIJLENHEKWERK

(Klik op de afbeelding om te vergroten)


Standaard RAL- kleuren (iedere RAL-kleur is mogelijk) 

Puntenkam

45 graden afgeschuinde spijlen

Blinde verbinding

DUURZAAM HEKWERK DOOR COATING


Spijlenhekwerk wordt verzinkt om roest en corrosie door weersomstandigheden tegen te gaan. Vervolgens kan het worden gecoat in de gewenste RAL-kleur. Naast de standaard RAL- kleuren is het ook mogelijk het hekwerk te laten coaten in een door u gewenste RAL-kleur, zodat het hekwerk beter past bij de uitstraling van uw woning of pand.

Behalve kleur zorgt coaten voor een extra beschermlaag en een gladde afwerking. Het resultaat is een duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij spijlenhekwerk. 

Vraag nu uw offerte aan!


VEILIGHEID EN PRIVACY


Spijlenhekwerk is zondermeer een veilige keuze. De verticale spijlen zijn er in een ronde en vierkante uitvoering, waarbij vierkante spijlen de meest solide optie zijn. De hart-op-hart afstand tussen de spijlen is standaard 15 cm, maar kan desgewenst worden aangepast, zodat spijlenhekwerk ook een veilige keuze is voor bijvoorbeeld scholen en kinderdagverblijven.

Om extra veiligheid te waarborgen kunt u er tevens voor kiezen om de spijlen (afgeschuind) door de bovenste horizontale koker uit te laten steken (Orion en Arena) of een puntenkam bovenop het kader te plaatsen (bij Tyro en Vesta), waardoor overklimmen wordt bemoeilijkt.