Tuinpoorten

~ budgetproof poorten! ~


Tuinpoorten zijn een uitstekende keuze voor diegenen die hun tuin op een veilige, maar budgetvriendelijke wijze willen afsluiten. Met een maximale breedte van 400 cm zijn tuinpoorten uiterst geschikt voor - en geliefd bij - particulieren. Het is ook niet voor niets de meest verkochte poort!

Waarom zijn tuinpoorten zo geliefd? Tuinpoorten...

...zijn een uitstekende keuze voor diegenen met een kleiner budget

...gaastuinpoorten zijn erg populair als doorgang bij weides e.d.

...staafmat tuinpoorten zijn erg geliefd bij particulieren

...beschikken over een stevig anti-inbraak Locinox slot

...zijn geschikt voor een smallere doorloop

Op deze pagina vindt u:


MODELLEN TUINPOORTEN


TUINPOORT DUBBELSTAAFMAT


                Flofence' keuze √

De tuinpoort gemaakt van dubbelstaafmat is een degelijke tuinpoort, welke een uitstekend verlengstuk vormt van dubbelstaafmathekwerk, maar ook goed staat tussen spijlen- en gaashekwerk. De tuinpoort bestaat uit 5x20 cm mazen, welke zijn opgebouwd uit twee horizontale staven van 8 mm en één verticale staaf van 
6 mm 

De poortvleugels van de dubbelstaafmat tuinpoort kunnen 90 graden opendraaien en zijn horizontaal nastelbaar. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over een scheef hangende poort. Voor de sluiting wordt gebruik gemaakt van een aluminium  Locinox slot met veiligheidsaanslag en stalen poortvang. 

 

Klik hier voor de overige specificaties.

TUINPOORT GAAS


Om het gaashekwerk mooi af te maken zijn er tuinpoorten met een gaasmat. Deze tuinpoort bestaat uit een stalen gaasmat, welke in het frame wordt gelast. In tegenstelling tot het gaashekwerk zijn de gaas tuinpoorten alleen leverbaar met vierkante mazen 

De gaas tuinpoort behoort tot de draaipoorten en draait standaard tot 90 graden open.  Alle tuinpoorten zijn uitgerust met een Locinox slot.

Klik hier voor meer specificaties.

SPECIFICATIES TUINPOORT MODELLEN

(Klik op afbeelding om te vergroten)


Standaard RAL-kleuren gaastuinpoort 
(iedere RAL-kleur is mogelijk)

Standaard RAL-kleuren
DSM-tuinpoort
(iedere RAL-kleur is mogelijk)

Opbouw grondgrendel

Ingebouwde deurdranger

90 vs 180 graden scharnieren

Vraag nu uw offerte aan!

DUURZAAM HEKWERK DOOR COATING


Tuinpoorten worden verzinkt om roest en corrosie door weersomstandigheden tegen te gaan. Vervolgens kan de poort worden gecoat in de gewenste kleur.  Naast de standaard RAL- kleuren is het ook mogelijk de poort te laten coaten in een door u gewenste RAL-kleur, zodat de poort beter past bij de uitstraling van uw woning of pand. Naast kleur zorgt coaten voor een extra beschermlaag en een gladde afwerking. Het resultaat is een duurzame en nagenoeg onderhoudsvrije tuinpoort.


VEILIGHEID EN PRIVACY


Tuinpoorten zijn open poorten. Mocht u liever wat meer privacy genieten kunt u ervoor kiezen de poort te voorzien van een kunststof vlechtband (Polywave genaamd). Dit maakt de poort nagenoeg zichtdicht. 

Ten behoeve van uw veiligheid zijn alle tuinpoorten voorzien van het kwalitatieve, inbraakwerende Locinox hang- en sluitwerk.