Dubbelstaafmathekwerk 

~ een veilige én stijlvolle keuze! ~


Dubbelstaafmathekwerk, te herkennen aan de rechthoekige 5x20 cm mazen, is eigenlijk altijd een goede keuze. Het is stijlvol, bevordert de veiligheid en is relatief betaalbaar. Om deze redenen neemt staalmathekwerk de laatste jaren dan ook sterk toe in populariteit.

Waarom kiezen voor dubbelstaafmathekwerk? Dubbelstaafmat....

...is modern en strak

...heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding

 ...is uiterst geschikt voor  zowel bedrijven(terreinen) als particulieren

...bevordert veilig wonen door overklimbeveiliging

...heeft kindvriendelijke 50x200 mm mazen 

...is inkijkdicht te maken

Op deze pagina vindt u: 


MODELLEN DUBBELSTAAFMATHEKWERK


Dubbelstaafmat Standaard

                Flofence' keuze √

Flofence levert verschillende modellen dubbelstaafmat. Het model dat hiernaast staat afgebeeld is het meest gekozen door particuliere klanten. Dit model kenmerkt zich door de 60 mm ronde palen waartussen de matten worden bevestigd. 

De overige drie modellen - welke hieronder staan afgebeeld - zijn speciaal ontwikkeld voor locaties met wat zwaardere gebruikseisen, zoals parkeergarages, industrie- en bedrijventerreinen. Het verschil tussen deze drie zit voornamelijk in de wijze waarop de matten tegen de 60x40 mm kokerpalen zijn gemonteerd, waarbij de Pro het meest robuust is. Hierbij worden de matten namelijk middels éénrichtingsschroeven aan de palen gemonteerd wat tijdvertragend werkt bij (poging tot) inbraak.

Klik hier voor de overige specificaties en verschillen tussen de modellen. 

Standaard, Pro en Security

Alle overige modellen dubbelstaafmathekwerk zijn afgeleid van het hierboven genoemde basismodel. 

Dubbelstaafmat Basis

Dubbelstaafmat Security

Dubbelstaafmat Pro

SPECIFICATIES MODELLEN DUBBELSTAAFMATHEKWERK

(Klik op de afbeelding om te vergroten)


Standaard RAL kleuren
(iedere RAL kleur is mogelijk)

Overklimbeveiliging vanaf 163 cm hoog

Kan verspringend gemonteerd 

2 st. horizontale 8 mm en één verticale 6 mm staaldraad

DUURZAAM HEKWERK DOOR COATING


Dubbelstaafmathekwerk wordt verzinkt om roesten en corrosie door weersomstandigheden tegen te gaan. Vervolgens kan het worden gecoat in de gewenste RAL-kleur.  Naast de standaard RAL- kleuren is het ook mogelijk het hekwerk te laten coaten in een door u gewenste RAL-kleur, zodat het hekwerk beter past bij de uitstraling van uw woning of pand.

Naast kleur zorgt coaten voor een gladde afwerking en een extra beschermlaag. Het resultaat is een duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij dubbelstaafmathekwerk. 

Vraag nu uw offerte aan!


VEILIGHEID EN PRIVACY 


Dubbelstaafmathekwerk is erg stevig en daardoor zeer geschikt voor het afschermen van uw terrein tegen ongewenst bezoek. Het wordt daarom ook wel 'hufterproof' hekwerk genoemd. Om extra veiligheid te waarborgen steken de verticale staven 3 cm boven de horizontale staven uit bij hekwerk vanaf 160 cm hoog. Overklimmen wordt hierdoor bemoeilijkt.

Door de 5x20 cm mazen in staafmatten kan het voelen alsof uw terrein nogal open ligt voor de omgeving wat mogelijk ten koste gaat van uw privacy gevoel. Dit is echter eenvoudig op te lossen door de matten te laten begroeien met bijvoorbeeld klimop, dicht te vlechten met riet of te voorzien van een duurzaam kunststof vlechtband (Polywave genoemd). Nog een andere optie is om twee dubbelstaafmathekken parallel aan elkaar te plaatsen en deze op te vullen met bijvoorbeeld stenen.