Lage afrastering hekwerk

~ ideaal voor plantsoenen en (garage)bedrijven! ~


Plantsoenhekwerk en beveiligingshekwerk vallen onder de categorie 'lage afrastering hekwerk'. Waar bij de meeste andere soorten hekwerk uitstraling een belangrijke rol speelt is lage afrastering hekwerk voornamelijk functioneel bedoeld; het is degelijk en solide hekwerk, maar springt niet in het zicht. De maximale hoogte is namelijk slechts één meter.

Waarom voor lage afrastering kiezen? Lage afrastering...

...is zeer solide hekwerk

...is bescheiden, onopvallend hekwerk

...is geschikt voor autobedrijven als antidiefstal optie

...is geschikt voor publieke/natuurgebieden als grensafscheiding

Op deze pagina vindt u: 


MODELLEN LAGE AFRASTERING HEKWERK


PLANTSOENHEKWERK


Plantsoenhekwerk wordt voornamelijk ingezet om verkeer tegen te houden, zoals om de voortuin en rotondes. In parken en natuurgebieden voorkomt het dat bezoekers van de fiets- en wandelpaden afwijken.

Er is een lichte en zware variant, waarbij het verschil hem zit in de dikte van de bovenbuis. 

De bovenbuis en palen worden gekoppeld middels een zogeheten T-kop en vastgezet met parkers.  

BEVEILIGINGSHEKWERK


Beveiligingshekwerk wordt ook wel barrièrehekwerk of antiramkraak hekwerk genoemd. Het is speciaal bedoeld voor locaties waar extra stevigheid is gewenst, zoals (auto)showrooms, etalages, bedrijfsuitritten en parkeergarages. Deze stevigheid wordt gewaarborgd door extra dikke (ronde of vierkante)
anti-doorrijdpalen en de lengte van deze palen, welke worden aangestort met een zware betonfundatie. Desondanks blijft het een onopvallend hekwerk dat niets afdoet aan het zicht en uitstraling van de locatie.  

SPECIFICATIES LAGE AFRASTERING HEKWERK

(Klik op de afbeelding om te vergroten)


Standaard RAL-kleuren (iedere RAL-kleur is mogelijk)

T-kop

Voetplaat

Schuifbuisconstructie

DUURZAAM HEKWERK DOOR COATING


Lage afrastering hekwerk wordt verzinkt om roesten en corrosie door weersomstandigheden tegen te gaan. Vervolgens kan het worden gecoat in de gewenste kleur. Naast kleur zorgt coaten voor een gladde afwerking en een extra beschermlaag. Het resultaat is een duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrije lage afrastering. 

Vraag nu uw offerte aan!


VEILIGHEID


Lage afrastering is niet bedoeld om ongewenste bezoekers buiten de deur te houden; wel hun vervoersmiddel. Tevens kan het dienen om perceelsgrenzen aan te geven. Bent u juist op zoek naar hekwerk dat uw veiligheid en privacy bevordert? Neem dan eens een kijkje bij het spijlenhekwerkdubbelstaafmathekwerk of gaashekwerk.