Schuifpoorten

voor een moderne, strakke uitstraling van uw woning of terrein! ~


Schuifpoorten zijn bij uitstek geschikt voor brede en/of korte opritten, doordat zij geen draaihoek hebben. Tel daarbij op het anti-inbraak Locinox slot en de optie om te automatiseren en u begrijpt waarom schuifpoorten de meest gekozen poortvariant is voor de toegang van bedrijven (terreinen). Al kiezen ook steeds meer particulieren ervoor hun oprit modern en strak af te sluiten. 

Waarom kiezen voor een schuifpoort? Een schuifpoort...

...dient uitstekend als (bedrijven-) terreinbeveiliging

...is er ook in een lichtere aluminium uitvoering

...is geschikt voor bredere doorgangen

...is geschikt bij een korte oprit

...is eigentijds én tijdloos

 

Op deze pagina vindt u: 


MODELLEN SCHUIFPOORTEN


Orion vrijdragende schuifpoort

(Klik op afbeelding om te vergroten)

                   Flofence' keuze √

Er zijn twee uitvoeringen: de vrijdragende schuifpoort en de schuifpoort op rail.

Vrijdragende schuifpoorten 'zweven' als het ware 10 cm boven de grond en worden geleidt middels geleidingswielen, welke zich in de onderbalk van de schuifpoort bevinden. Veel mensen kiezen voor een vrijdragende schuifpoort, omdat deze minder gevoelig is voor een ongelijke ondergrond, opstoppingen i.v.m. afval in de rails en mede hierdoor minder onderhoud vergt.
Schuifpoorten op rails worden begeleidt door een stalen geleidingsrail, welke zich in de oprit bevindt. Een schuifpoort op rails is doorgaans minder prijzig dan een vrijdragende schuifpoort, maar uw oprit moet er wel geschikt voor zijn of voor worden gemaakt.

Schuifpoorten zijn er in diverse uitvoeringen.  Naast stalen schuifpoorten is het ook mogelijk te kiezen voor een lichtere aluminium variant. 

SPARTA VRIJDRAGENDE SCHUIFPOORT (staal)


De sparta vrijdragende schuifpoorten zijn alleen te verkrijgen in enkele uitvoering met een vulling van ronde spijlen ("Vesta", "Orion" en "Mykadoo"), vierkante spijlen ("Arena" en  "Tyro") en met een vulling van dubbelstaafmat. Klik hier voor overige specificaties. 

Vesta vrijdragende schuifpoort

Tyro vrijdragende schuifpoort

Minerva vrijdragende schuifpoort

Arena vrijdragende schuifpoort

Mykadoo vrijdragende schuifpoort

CRATOS VRIJDRAGENDE SCHUIFPOORTEN (aluminium)


De Cratos vrijdragende schuifpoorten zijn gemaakt van aluminium in plaats van staal. Aluminium is lichter dan staal. De Cratos schuifpoorten zijn te verkrijgen in zowel enkele als dubbele uitvoering met een vulling van ronde spijlen ("Vesta", "Orion" en "Mykadoo"), vierkante spijlen ("Arena" en  "Tyro") en met een vulling van dubbelstaafmat. Klik hier voor overige specificaties. 

Liever iets nog moderner of heeft u liever een dichte poort? Kijk dan eens op de pagina met onze aluminium Alumi draaipoorten . Deze zijn namelijk tevens leverbaar in een schuifpoort variant! 

Cratos vrijdragende schuifpoort

SCHUIFPOORTEN OP RAILS (staal)


De stalen schuifpoorten op rails zijn er in enkele en dubbele uitvoering en te verkrijgen met een vulling van ronde spijlen ("Vesta", "Orion" en "Mykadoo"), vierkante spijlen ("Arena" en  "Tyro") en met een vulling van dubbelstaafmat. Klik hier voor overige specificaties. 

Orion schuifpoort op rails

SPECIFICATIES SCHUIFPOORT MODELLEN

(Klik op afbeelding om te vergroten)


Standaard RAL-Kleuren (iedere RAL-kleur is mogelijk)

Puntenkam

Afgeschuinde spijlen

Een schuifpoort heeft ruimte nodig om open te schuiven

Twistfinger slot

Vraag nu uw offerte aan!

DUURZAME POORTEN DOOR COATING


De schuifpoorten worden verzinkt om roesten en corrosie door weersomstandigheden tegen te gaan. Vervolgens kan het worden gecoat in de gewenste RAL-kleur.  Naast de standaard RAL- kleuren is het ook mogelijk de poort te laten coaten in een door u gewenste RAL-kleur, zodat de poort beter past bij de uitstraling van uw woning of pand.

Naast kleur zorgt coaten voor een gladde afwerking en een extra beschermlaag. Het resultaat is een duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrije schuifpoort 


PRIVACY EN VEILIGHEID


Zit u graag uit het zicht? Dan is een draaipoort van dubbelstaafmat een goede keuze. Deze matten kunnen namelijk worden ingeweven met een kunststof vlechtband (Polywave genaamd). Is een dubbelstaafmat poort niet helemaal naar uw smaak, maar wilt u wel graag een dichte poort? Kijk dan eens bij onze Alumi poorten. Deze zijn namelijk tevens leverbaar als schuifpoort en bijna allemaal voor 50-100% zichtdicht.

Om uw veiligheid te waarborgen worden alle poorten voorzien van  Locinox hang- en sluitwerk. Dit zijn uiterst stevige en kwalitatieve sloten, welke niet zomaar zijn open te breken. Handbediende Sparta schuifpoorten worden voorzien van een twistfinger sluiting. Tevens kunnen een aantal modellen worden voorzien van een puntenkam, dienend als overklimbeveiliging.