Home » Hekwerken

Hekwerken - diverse soorten en maten

 

Hekwerk is maatwerk. Voor particulieren is het doorgaans het visitekaartje van hun woning en dus is het wenselijk dat het niet alleen stevig is, maar ook mooi eruitziet en aansluit bij de woning. Voor bv. bedrijventerreinen, daarentegen, is het juist vooral belangrijk dat het stevig en robuust is. Doordat wensen en mogelijkheden erg uiteenlopen zou het onoverzichtelijk worden om een overzicht te maken van alle mogelijke hekwerken en poorten. Echter, in feite is het plaatsen van alle soorten hekwerken en poorten mogelijk, in diverse kleuren en maten.  

 

Dubbelstaafmat hekwerk, spijlenhekwerk, gaashekwerk...

...zegt het u allemaal niet zoveel? Dat is begrijpelijk. Er bestaan diverse soorten hekwerken en poorten en deze zijn ook weer leverbaar in meerdere modellen. Om u te helpen in het maken van een geschikte keuze lichten we de meest gangbare soorten hekwerken en poorten toe. Klik hiervoor op onderstaande buttons.

Heeft u toch graag extra advies? Aarzel dan zeker niet om te bellen, mailen of neem contact op middels het contactformulier. Hetzelfde geldt uiteraard wanneer u precies weet wat u wilt en graag een vrijblijvende offerte ontvangt!

 

Weet u precies wat u wilt, maar ziet u het betreffende design niet in het overzicht terug? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en dan komen we er ongetwijfeld uit.