Home » Poorten » Sierpoort

Poort - Sierpoort

 

Sierpoort-Wageningen

Om uw (nieuw) geplaatste sierhekwerk af te maken hoort daar natuurlijk een bijpassende sierpoort bij. Sierpoorten behoren ook tot de categorie draaipoorten, maar hebben doorgaans 90 graden scharnieren. Zoals voor alle draaipoorten geldt zijn sierpoorten er in enkele en dubbele uitvoering en is er de mogelijkheid de poorten te automatiseren.  

 

Net als bij sierhekwerk kan een sierpoort helemaal op wens gemaakt worden, zodat deze een mooi verlengstuk vormt van uw (op maat gemaakte) sierhekwerk. Dit geldt niet alleen voor de stijl, maar ook voor het model, al wordt er doorgaans gekozen voor één van de volgende modellen: 

Vrijblijvend advies?

Sierpoort-modellen-Renkum

Zowel de enkele als dubbele sierpoorten zijn standaard leverbaar in de volgende hoogtes (in cm): 80 – 100 – 125 – 150 – 180 – 200, met een bodemvrijheid van 5cm. 

 

Indien is gekozen voor een maatwerk sierhekwerk zal er een bijpassende poort worden gemaakt. De kant-en-klare modellen sierhekwerk hebben ieder hun eigen bijbehorende sierpoort, al kan hiervan vanzelfsprekend worden afgeweken. De breedte van de poorten hangt af van de gekozen hoogte, maar ook van uw eigen wensen. Standaard geldt voor enkele sierpoorten tussen de 100 en 200cm en voor dubbele sierpoorten tussen de 200 en 450cm.  

 

Sierhekwerk kan in iedere kleur worden geleverd, maar de volgende kleuren zijn standaard:

 

Standaard-RAL-Kleuren-Sierpoorten-Gelderland

 

Voor sierpoorten zijn de volgende opties mogelijk: 

  • Automatisering; 
  • Inmetselscharnier i.p.v. scharnierpilaster zowel met als zonder voorbereiding t.b.v. op- of inbouwaandrijving. 

Vraag uw offerte nu aan!

Impressie sierpoorten