Home » Poorten » Tuinpoort

Poort - Tuinpoort

 

Tuinpoort-vb-Wageningen

Voor diegenen die hun tuin op een veilige en budgetvriendelijke manier willen afsluiten zijn tuinpoorten een uitstekende keuze.

Met een maximale breedte van 400cm zijn tuinpoorten uiterst geschikt voor particulier gebruik. 

   

Tuinpoorten zijn er in diverse soorten en maten. Flofence plaatst voornamelijk tuinpoorten van gaas en dubbelstaafmat. Beiden worden hieronder toegelicht.  

Vrijblijvend advies?

Tuinpoort gaas 

Om het gaashekwerk mooi af te maken zijn er poorten met een gaasmat. De tuinpoort bestaat uit een stalen gaasmat, welke in het frame wordt gelast. In tegenstelling tot het gaashekwerk zijn de gaas tuinpoorten alleen leverbaar met vierkante vakken.  

De gaas tuinpoort behoort tot de draaipoorten en kan tot 90 graden opendraaien.  Er kan worden gekozen voor zowel een enkele als dubbele poort, waarbij de dubbele gaaspoort geschikt is voor doorgangen tussen de 90 en 200cm en de dubbele gaaspoort voor doorgangen tussen de 180 en 400cm. 

 

De gaas tuinpoort is leverbaar in de volgende hoogtes (in cm): 100 – 125 – 150 – 180 – 200, met een bodemvrijheid van 5cm. 

 

De tuinpoort met gaasmat is in iedere gewenste kleur te leveren, maar de volgende kleuren zijn standaard:  

Voor de gaas tuinpoort zijn de volgende opties mogelijk: 

  • Betonnen aanslagblok; 
  • Drangerset; 
  • Muuraanslag; 
  • Poorten afhangen aan een muur middels muurplaatscharnieren; 
  • Poortpalen met een dikte van 6 of 7,6 cm;
  • Bij een dubbele poort een extra vergrendelstang in de tweede poortvleugel.

Tuinpoort dubbelstaafmat

De dubbelstaafmat tuinpoort is een degelijke poort, welke een uitstekend verlengstuk vormt van dubbelstaafmathekwerk, maar ook goed staat tussen spijlen- en gaashekwerk. De tuinpoort bestaat uit 5x20cm mazen, welke opgebouwd zijn door twee sets horizontale spijlen van 8mm en één set verticale spijlen van 6mm 

 

De poort is leverbaar in zowel enkele als dubbele uitvoering, waarbij de enkele poort geschikt is voor doorgangen met een breedte van 1 tot 2 meter en de dubbele poort voor doorgangen met een breedte van 2 tot 4 meter. Beiden hebben een bodemvrijheid van 5cm. De poortvleugels van de dubbelstaafmat tuinpoort kunnen 90 graden opendraaien en zijn horizontaal nastelbaar. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over een scheef hangende poort. Voor de sluiting wordt gebruik gemaakt van een aluminium Locinox slot en stalen poortvang.

 

De dubbelstaafmat tuinpoort is leverbaar in de volgende hoogtes (in cm): 120 – 140 – 160 – 180 – 200. 

 

De dubbelstaafmat tuinpoort is te leveren in iedere gewenste kleur, maar de volgende kleuren zijn standaard:

Voor de dubbelstaafmat tuinpoort zijn de volgende opties mogelijk:

  • Bij een dubbele poort een extra vergrendelstang in de tweede poortvleugel;
  • Uitgevoerd met 8x8cm palen;
  • Mogelijk met  muurplaatscharnieren.

Vraag nu uw offerte aan!

Impressie tuinpoorten